Austa teiste inimeste aega ja võrguühendust

Alles hiljaaegu soovisin saada informatsiooni ühe linnamaasturi kohta. Selleks kasutasin erinevaid foorumeid. Kuna uuritav auto on peaaegu kümme aastat vana, siis lootsin saada teada tüüpvigadest. Leidsin erinvaid arutelusid antud teema kohta.

Info leidmine foorumist osutus keeruliseks. Peamiseks põhjuseks kujunes mõttetu infomüra. Esiteks otsustasid seal sõna võtta inimesed, kes polnud kunagi selle autoga kokku puutunud. Teiseks need inimesed ei osanud ühtegi fakti konkreetselt välja tuua, mis oli antud foorumi teemaks. Ehk ma pidin lihtsalt lugema sellest, et see on "mõttetu auto". Tüüpiline näide kuidas seda põhjendati, et selle raha eest võiks osta škoda, sest see oleks uuem ja ökonoomsem. Pärast seda oli pikad vaidlused kus öeldi milline auto oleks veel mõistlkum ja muidugi tehti linnamaasurite omanike maha(peamiselt lihtsalt kadedusest). Vähesed inimesed kes ise selle autoga olid kokkupuutunud ei andnud ka konreetseid vastuseid, sest vaidlesid sisutult "kirujatega".

Antud teemaks oli ikkagist konkreetse auto tüüpvead, pean nentima, et peale tunni ajast foorumites seiklemist ei saanudki neid teada. Õhku jäi küsimus, et kas see auto on siis tõesti nii hea. Kurvaks tegi ka see, et need "kirujad" lihtsalt kordasid üksteist. Sain ka teada, et antud autot omades oled sa kohe paljude silmis sildistatud(mitte positiivslet). 

Kõige parema info sain ikkagist lõpuks inimestelt silmast silma rääkimsel. Oli teada inimeste taust, teadsin kas neil oli eelnevalt see auto olnud ja vastused neilt oli konkreetsed. Usun, et foorumis oleksin saanud parema ülevaate suuremalt kasutajaskonnalt kui inimesed oleksid järginud "austa teiste inimeste aega ja võrguühendust" põhimõttet.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Autoriõigus - eraisik vs juriidiline isik

Kasutatavus

Arvustus (Hacker-HOWTO)