Arvustus (Hacker-HOWTO)

Esmalt võib Eric. S Raymondi ehk dokumendi autorit pidada väga heaks müügimeheks. Kasutab tabavalt argumente ja demagoogiat mis inspireerib algajat IT huvilist saama häkkeriks. Autoril on väga kindlad arusaamad häkkeri kunsti olemusest.

Alati on tore lugeda inimestest kes teevad oma tööd hingega. Kellel on elus lahti mõtestatud "kõrgemad eesmärgid" mis need ka poleks. Mõte muuta maailm paremaks kohaks on kindlasti üks neist. Härra Raymond kustub inimesi üles just seda tegema. Ta soovib, et targad pead panustaksid oma aega IT infrastruktuuri paremaks muutmisele ja selle elushoidmisele. Häkkeri kui mõste negatiivne alatoon siinkohal murtakse.

Dokumendis viidatakse sellele, et parimad häkkerid on avalikusele teada oma õige nimega, nad jagavad oma oskusi, huvituvad erinevatest asjadest, on distsiplineeritud ja kiire õppimisvõimega. Tuleb nentida, et sellised omadused tulevad ükskõik millises valdkonnas kasuks, oled sa näiteks jurist või arst. Välja on toodud ka spetsiifilisemad häkkeri olemusega seotud omadused, mis aitab analüüsida enda sobivust vastavale elustiilile.

Kindlasti huvitav lugemine, saab teada kes on häkker ja kuidas selleks saada. Välja on toodud esimesed sammud selle elutee alustamiseks. Inimesed kes tahaksid saada häkkeriks, sest neile meedivad filmidest just need konrkeetsed karakterid, võiksid selle dokumendi enne läbi lugema.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Autoriõigus - eraisik vs juriidiline isik

Kasutatavus